Aikaterini Laskaridis Foundation-«ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επιστημονικά Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ. Ελένη Παναρέτου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Θεωρητικής Γλωσσολογίας – Κειμενογλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το επιμορφωτικό σεμινάριο διαρθρώνεται σε 3 κύκλους και θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» επί των οδών Πραξιτέλους 169 & Μπουμπουλίνας στον Πειραιά. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έως και την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016.