Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Άννα ξεναγείται στη συλλογή του Ναυάρχου Nelson

Την Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012, η ABY Πριγκίπισσα Άννα επισκέφτηκε το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» στον Πειραιά. Την Πριγκίπισσα υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Πάνος Λασκαρίδης, η Αντιπρόεδρος Μαριλένα Λασκαρίδου, η Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος Αναστασία Αναγνωστοπούλου-Παλούμπη και όλο το προσωπικό του Ιδρύματος. Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Άννα συνοδευόταν από τον Πρέσβη της Βρετανίας στην Ελλάδα Dr David Landsman ΟΒΕ, τον Captain Nick Wright, Ειδικό Γραμματέα και την Lisa Whanstall, Σύμβουλο της Πρεσβείας. Η Συλλογή του Λόρδου Ναυάρχου Nelson, στην οποία περιηγήθηκε, περιλαμβάνει ιδιόχειρες επιστολές του, προσωπικά του αντικείμενα, εφημερίδες της εποχής που μνημονεύουν τις νίκες του, αξιόλογους πίνακες και θαλασσογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος ο Nelson. Η πριγκίπισσα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σπάνια εκθέματα της Συλλογής, αντιπροσωπευτικά δείγματα μιας σημαντικής περιόδου της Αγγλικής Ιστορίας και εξέφρασε τις ευχαριστίες της.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Άννα στο "Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη" με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη και την Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Μαριλένα Λασκαρίδη.
Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Άννα στο “Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη” με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη και την Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Μαριλένα Λασκαρίδη.
Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Άννα στο "Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη".
Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Άννα στο “Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη”.
Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Άννα στο "Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη"
Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Άννα στο “Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη”